Fiiliksen MOVE-paketti ja Yven mietteitä…

Fiilis tarjoaa monenlaisia liikunta-ohjelmia kuntosalista kotitreeneihin ja kävelystä juoksuun.
Ohjelmat tehdään jokaiselle henkilökohtaisesti,ottaen huomioon asiakkaan toiveet ja tavoitteet sekä ajankäyttö.
Ohjelmapaketeista voit lukea lisää kohdasta MOVE ja RUN.

Yve päätti kesän alussa tarttua kahden kuukauden Fiiliksen MOVE-kuntopakettiin.
Vuorotyö, kahden kouluikäisen lapsen äiti ja arjen tuomat aikataulu haasteet eivät ole se helpoin palapeli näin ruuhkavuosina…
Kasasimme kuitenkin Yven kohdalla palaset kasaan kesänalussa ja ryhdyimme tuumasta toimeen.
Alta voit luke Yven mietteitä parin kuukauden”matkasta”:

”Kahden lapsen äitinä olen usein miettinyt,että en voi otta ”omaa aikaa” (he ovat pienet ja tarvitsevat minua). Mutta kun kesän alkuna vaaka päätti näyttää sellaisia numeroita mitä olen nähnyt vaan raskaana ollessaan, tunsin että nyt on SE hetki. En ole koskaan saanut ohjeita/opetuksia vaan itselleni. Löysin ihanan/mahtavan Sannan �. Heti alusta lähtien tunsin,että hän on vaan minun varten. Huomioon otetti mun toiveet,tausta ja sen mukaan tuli liikunta/ruokailu ohjelma. Koko meidän kahden kuukauden ohjelmassa tunsin,että hän on mukana. Kaikki ei mennyt aina suunnitelun mukaan – on kesä, juhannus, kahden viikon lomakin siellä sisällä. Mutta on niin hyvää, kun ohjaaja sanoo,että tämmösiä tapahtuu. Jatketaan vaan! (Että hänelläkin on ”heikkoja hetkiä” elämässä �)
Yhteenveto – energiaa on enemmään (oikeasti jaksaan nyt juosta/leikkiä lasten kanssa enemmän ja aikaa/jaksaamista heidän kanssa riehua on enemmän), haluan mennä lenkille/saliin, itsetunto on noussut taivaaseen, painoa on tippunut tällä HETKELLÄ (koska mä jatkan) 8 kg (mutta minun tunne on kun olisi mennyt vähintään tupla).
Kiitos Sanna tuesta, kärsivällisyydestä, ystävällisyydestä ja tuesta! Nähdään taas ��”
-YVE