KEHON LIIKKUVUUDEN JA TUKILIHASTEN TESTAUS/TASAPAINOTUS

KEHON LIIKKUVUUDEN JA TUKILIHASTEN TESTAUS/TASAPAINOTUS

 

Ajattele, jos jokin kehon paikka on aliaktiivinen ja sitä aletaan rullata tai hieroa reilusi, yrittäen rentouttaa sitä. Tai jokin paikka on yliaktiivinen ja sitä aletaan kehittää vahvemmaksi. Kroppa menee vain enemmän kieroon ja hajoaa nopeammin.
Mistä tämän sitten tietää ja mikä avuksi?

Fiilis tarjoaa tähän nyt apua:
Kuudella testiliikkeellä pystytään havainnoimaan epäsymmetriat ja kontrollihäiriöt koko kehon perusliikkeissä, jotta voidaan ”määrätä lääkitys” eli oikeat tekniikat mitä paikkaa vahvistaa, mitä venyttää, mitä hieroa, mitä rullata ja millä tekniikalla. Näin kroppa saadaan pidettyä terveenä, korjattua ongelmia ja optimoitua liikkuminen parhaaksi mahdolliseksi, jotta kroppa kestää arjen ja toimii liikkumisessa entistä paremmin!

Testi antaa tietoa valmiudesta, heikoista lenkeistä, revähdys- ja kipuriskeistä, asentovirheistä, eli terveydestä ja toimintakyvystä, sekä erityisesti siitä, mitä liikkeitä ohjelmaan kannattaa laittaa ja mitä ei. Näin vältyt kivuilta ja revähdyksiltä ja voit parantaa tuloksia huomattavasti nopeammin ja arjen askareetkin sujuvat jouhevasti kun kroppa on toimiva ja kunnossa.

Eli lyhesti tiivistettynä; Testaaminen kertoo sinun oman kehosi liikkuvuuden ja tukilihasten tilanteen, mitä pitää tehdä, mitä ei saa tehdä, mistä on hyötyä ja mistä ei.

Testi sopii aina kouluikäisistä lapsista ikäihmisiin saakka.

Testit perustuvat  Anatomy Trains -teoriaan, Kenzo Kazen fasciateoriaan, perinteiseen lihas anatomiaan, sekä käytännön kokemukseen asiakkaiden testaamisesta personal trainerin ja ryhmäohjaajan työssä.

 

Ota rohkeasti yhteyttä ja katsotaan sinulle sopiva aika, p.050-5416969.
Ajan voit varata myös suoraan netin kautta osoitteesta: https://slotti.fi/booking/sfj-fiilis/
(Testin teko kestää noin 30-45min.)

Fiiliksen kesä-/ heinäkuun tarjous:

*Kehon liikkuvuuden ja tukilihasten testaus/ tasapainotus
(sis.Testin + 3-5 korjaavaa liikettä liikkuvuuden/tukilihasten tasapainotukseen)

Hinta:25€
(norm.30€)

*Kehon liikkuvuuden ja tukilihasten testaus/tasapainotus + hieronta 60min.
(sis. Testin+ 3-5-korjaavaa liikettä+hieronta 60min.

Hinta:50€