Lähde mukaan syksyn START RUN-ryhmään!

Juoksu on paljon enemmän kuin kuntoilua.Henkiset voimat kasvavat yhtäaikaa fyysisten kanssa. Lyhytkin lenkki karistaa huolet ja lataa uutta elinvoimaa. Juosta voi missä vain, milloin vain. Sinä määräät vauhdin.

Juoksu vaikuttaa terveyteen enemmän kuin kävely. Juoksemalla lihakset ja luut vahvistuvat, peruskestävyys nousee kohisten, hapenottokyky paranee, sydän- ja verenkierto elimistön toiminta kehittyy. Juoksusta voi saada sen, mitä rivakkakaan kävely ei vielä tuo: vauhdin hurmaa, voiman tunnetta, mahtavan fiiliksen. 🙂 Anna syystuulen viedä mukanaan, ja lisää juoksuaskeleita kävelyyn vähitellen.

Fiiliksen START RUN- ryhmä starttaa su.13.8.2017 ja kestää 8 viikkoa.
(Ryhmä toteutuu jos osallistujia on tarpeeksi ,vähintään 8hlö)

Ryhmä on tarkoitettu sinulle, joka olet kiinnostunut kunnonkohotuksesta juosten. Juoksukilometrejä ei tarvitse olla takana lainkaan, kunhan omaat kohtalaisen peruskunnon ja motivaatiosi on kohdallaan. Lisäämme kävelyyn juoksua vähitellen,sopii siis hyvin aloittelijoille ja juoksusta taukoa pitäneille. Ryhmä kokoontuu kerran viikossa (su.klo.17.30) yhteistreeniin , jossa käydään läpi mm. juoksutekniikkaa ja erityyppisiä juoksuharjoituksia. Lisäksi saat mukaan aina seuraavan viikon omatreeni- ohjeen.

Hinta: 60€

Ilmoittaudu mukaan s-postilla: sfj-fiilis@outlook.com tai 050-5416969.

Lisätietoja 050-5416969 tai sfj-fiilis@outlook.com

*Sanna Fagerström-Jokinen