Fiilis EAT

RAVINTOVALMENNUS

Ravintovalmentaja on ravitsemuksen asiantuntija.
Ravintovalmennus keskittyy ravintofysiologiaan eli siihen, miten ruoka vaikuttaa terveyteen sekä ravitsemuspsykologiaan; mitkä tekijät vaikuttavat ihmisen ravitsemuskäyttäytymiseen.

Omasta ruokavaliosta ja hyvinvoinnista ollaan kiinnostuneempia yhä enemmän. Ns. elintapasairauksiin sairastuneet usein toivovatkin, että olisivat osallistuneet ravintovalmennukseen jo silloin, kun olivat vielä terveitä. Silloin, kun keho vielä toimi normaalisti, ja esim. painonpudotus olisi ollut vielä helpompaa. Mutta koskaan ei ole liian myöhäistä!


Tutustu Fiiliksen ravintovalmennustarjontaan ja ota rohkeasti  yhteyttä, olet askeleen lähempänä parempaa, energisempää Fiilistä.

RUOKAPÄIVÄKIRJA-analyysi

Kiinnostaisiko sinua tehdä ruokavaliomuutoksia, mutta kaipaat siihen ammattilaisen näkemystä ja motivaatiota? Mietitkö ravintoaineiden saantia? Haluaisitko saada koulutetun asiantuntijan tekemän analyysin ravintotottumuksistasi?

Ruokapäiväkirja – analyysilla saat:

– Tietää energia- ja suojaravintoaineiden saantisi nykytilanteen sekä niitä koskevan asiantuntija-arvion.
– Palautteen annoskoosta, ateriatiheydestä sekä ruokavalion monipuolisuudesta.
– Hyvän pohjan, motivaatiota ja tukea mahdolliseen ruokavaliomuutokseen tai painonhallintaan.
– Kysyä mieltäsi askarruttavia asioita.
– Keskustella ruokavaliostasi ja ravitsemuksesta asiantuntijan kanssa.
– Yksilöllistä palvelua ja juuri SINULLE yksilöityjä käytännön vinkkejä.

Ruokapäiväkirja analyysi sisältää:
– 30min tutustumiskeskustelu, jossa kartoitamme tarpeesi,mahdolliset tavoitteesi,sekä käymme yhdessä läpi mitä tulee huomioida ruokapäiväkirjaa pidettäessä.
– Ohjeistus ruokapäiväkirjan pitämiseen (Ruokapäiväkirjan pito toteutetaan sähköisessä muodossa,jos se ei ole asiakkaalla mahdollista niin sitten paperisena.)
– Tunnin mittaisen purkukeskustelun,jossa käymme läpi ruokapäiväkirja-analyysia ja tuloksia sekä juuri sinun elämäntyyliin sopivia tapoja tehdä tarpeidesi ja tavoitteidesi mukaisia muutoksia ja jossa voit kysyä mieltäsi askarruttavia asioita.
– Ravintovalmentajan tekemä kirjallinen arvio/analyysi.

HINTA: 169€
(sis.ALV.24%)

RAVINTOVALMENNUS 3kk

Ravintovalmennus on kokonaisvaltainen muutos kohti terveellisiä ruokatottumuksia, askel kerrallaan. Jos elämäntavoissa on paljon muutettavaa, on onnistuminen huomattavasti todennäköisempää kun muutoksia tehdään 2-3 asiaa kerrallaan. Hyvin harva meistä jaksaa kauaa noudattaa valmiiksi painettua, totutusta poikkeavaa ruokavaliota, tai elää pussikeittodieeteillä aina uudestaan. Valmennuksessa tehdään laaja ravinto-analyysi ruokapäiväkirjasi pohjalta ja lähdetään muuttamaan ruokavaliotasi vähän kerrallaan. Ei nälkäkuuria, eikä taikatemppuja. Valmennuksessa voidaan tehdään myös tarpeenvaatiessa erilaisia motivointiharjoituksia, sekä seurataan muutosta ja edistymistäsi koko jakson ajan, myös tapaamisten ulkopuolella – näin motivaatiosi pysyy korkealla ja tavoitteet saavutetaan. Tapaamiset voidaan pitää myös esim. kotonasi, jolloin koko perhe voi olla paremmin muutoksessa mukana. Kolmen kuukauden jaksolla saavutetaan huikeita onnistumisia!

Mitä hintaan sisältyy tapaamisten ulkopuolella?

Ruokapäiväkirjan tarkka analyysi jakson alussa, ruokavalion seuranta ja korjaukset koko jakson ajan. Mahdolliset sairaudet, allergiat yms otetaan huomioon ruokavaliossa, jokainen ruokavalio on yksilöllinen, juuri sinulle suunniteltu. Viikottainen sähköposti- ja puhelintuki, ongelmakohtiin puuttuminen.

Mitä valmennuksella saavutetaan?

Ravintovalmennus ei ole pikadieetti – Et saa valmiiksipainettua ruokavaliota, vaan juuri Sinulle sopivan, nykyisistä ruokatottumuksistasi muokatun, kulutustasi, terveydentilaasi ja tavoitteitasi vastaavan ohjeistuksen. Tavoitteenani on valmentaa sinusta oman ruokavaliosi asiantuntija. Opit kuuntelemaan kehoasi, tiedät, mitä ruokakaupassa valitset, ja mitä lautasellasi kuuluu olla, jotta voit hyvin ja onnistut tavoitteissasi,(herkutteluhetkiä unohtamatta 😉 )

Valmennuksessa koen olevani onnistunut, kun asiakkaani pysyy tavoitteissaan valmennussuhteen jälkeenkin -opit korjaamaan ruokavaliotasi tavallisilla ruoka-aineksilla, jotka löytyy lähikaupastasi, ilman stressiä. “Retkahduksia” tulee, ja se on aina tuuletuksen paikka! Ne ovat usein tilanteita, jolloin pääsemme ongelmien ytimeen -miksi niin kävi? “Retkahdus” on sanana hieman huono,enemmin käytän sanaa “valinta”. Elämä on valintoja täynnä ja ruokailun suhteen teemme päivässä keskimäärin 200 valintaa. Sinä olet omien valintojesi päättäjä.

HINTA: 198€/kk
(sis.ALV.24%)

Hinta sisältää 
6 tapaamista (45min/kerta) valmennusjakson aikana, sekä yllä mainitut asiat tapaamisten lisäksi.

Kolmen kuukauden ravintovalmennusjakson jälkeen voidaan  halutessasi jatkaa valmennusta etänä, 2x/kk sähköposti-palautteen ja motivoinnin muodossa. Hinta 59€/kk.

ELÄMÄNTAPAMUUTOS (3kk & 6kk)

Elämäntapamuutokset eivät tapahdu hetkessä, vaan pikkuhiljaa ja silloin muutokset ovat yleensä myös pysyviä. Elämäntapamuutoksen yksi tärkein tavoite onkin lisätä ihmisten yleistä tietoisuutta ruokavaliosta ja kehontoiminnasta sekä liikunnan merkityksestä hyvinvointiin jolloin sinun on helpompi tehdä itsenäisesti parempia valintoja arjessa.

Jos elämäntavoissa on paljon muutettavaa, on onnistuminen huomattavasti todennäköisempää kun muutoksia tehdään 2-3 asiaa kerrallaan eikä kaikkea yritetä muuttaa yhdelläkertaa.

Olipa tavoitteesi sitten sairauksien ennaltaehkäisy, painonpudotus tai yleisesti elämäntapojen parantaminen, valmennukseni perusta on aina kokonaisvaltainen ja pitkäjänteinen elämänmuutos. Maltillisesti tehtyjen muutosten avulla saat terveelliset elämäntavat ja sinulle sopivan ruokavalion pysyväksi osaksi päivittäisiä rutiineja. Valmennus perustuu uusien tapojen ja rutiinien opetteluun, eli en tee sinulle valmista ruokavaliota, vaan yhdessä käymme läpi terveyshistoriaa sekä nykyistä elämäntilannetta ja niiden perusteella tehdään muutoksia yksilöllisesti tarpeen mukaan ja sopivin askelin, jotta muutoksesta saadaan pysyvä.

Valmennuksessa voidaan etsiä ratkaisuja esimerkiksi ravitsemus ongelmiin, stressiin, painonpudotukseen,liikunnan lisäämiseen tai vaikka näihin kaikkiin. Valmennuksesta saat aina keinoja ja yksilöllistä apua juuri sinun tilanteeseesi.

Elämänlaadun parantuminen ei useinkaan vaadi mahdottoman suurta panostusta tai vuosien työtä, vaan oikein valituilla pienillä asioilla on mahdollista saada hyvinkin nopeasti aikaan iso muutos kohti parempaa oloa. Ravinto, liikunta, lepo, työ ja sosiaalinen elämä muodostavat kokonaisuuden, jonka kaikkiin osa-alueisiin valmennuksessa kiinnitetään huomiota.

Fiiliksen Elämäntapamuutos-paketti sisältää kaiken ylläolevan lisäksi:

  • Alkutapaaminen, jossa kartoitamme nykyisen tilanteesi, tavoitteesi, ajankäytön ja motivaation.
  • Ruokapäiväkirjan (5-7pvän) tarkka analyysi jakson alussa, ruokavalion seuranta ja korjaukset koko jakson ajan.
  • Yksilöllinen,Sinulle ja sinun elämäntyylisi sopiva liikunta-suunnitelma, tavoitteitasi tukeva liikunta-ohjelma.
  • Viikottainen motivointi/ sähköposti- ja puhelintuki, ongelmakohtiin puuttuminen ja palaute menneestä viikosta.
  • 3kk:n Elämäntapamuutos-paketti sisältää 6 tapaamista (45min/kerta) valmentajan kanssa. (Tapaamisilla voidaan käydä esim. yhdessä lenkillä,salilla,keskustella ravintoasioista, opetella koostamaan aterioita, käydä kaupassa, tapaamisten sisällöt aina asiakkaan toiveita kuunnellen.)
  • 6kk:n Elämäntapamuutos-paketti sisältää 9 tapaamista (45min/kerta) valmentajan kanssa. (Tapaamisilla voidaan käydä esim. yhdessä lenkillä,salilla,keskustella ravintoasioista, opetella koostamaan aterioita, tapaamisten sisällöt aina asiakkaan toiveita kuunnellen.)

HINTA:

3kk:n Elämäntapamuutos
180€/kk

6kk:n Elämäntapamuutos
145€/kk

(sis.ALV.24%)

OTA YHTEYTTÄ

050-5416969
sfj-fiilis@outlook.com

 

Maksuvälineeksi käyvät maksukortit ja käteinen.
Liikuntapalveluihin käyvät lisäksi Smartum-setelit- ja kortti sekä Epassin Sporttipassi.